Ο απόπλους των γεύσεων | Γνωρίστε μας
8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο εμπνευστής και δημιουργός της SV Catering – Απόπλους των γεύσεων!

Οι επαγγελματικές μου ανησυχίες, η αγάπη μου για την μαγειρική και η παράδοση της οικογένειας, με ώθησαν στο να δημιουργήσω ένα πρότυπο μαζικής εστίασης κέτερινγκ.

Με πολύ μεράκι και ιδιαίτερη αγάπη για το φαγητό δημιούργησα την SVCatering – Απόπλους των Γεύσεων, η όποια δεν περιορίζεται μόνο στην μαγειρική τέχνη αλλά και σε ένα κόσμο γεμάτο δημιουργίες έμπνευσης και ιδανικές προτάσεις γιά όλες τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας υπόσχομαι ότι θα παραμένουμε πάντα αντάξιοι των προσδοκιών σας!

stelios-vassilakopoulos

.

giannis-vassilakopoulos

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Οταν το πάθος για γευστικές δημιουργίες συναντά την πολυετή εμπειρία το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρα να είναι εκπληκτικό!

Είναι δύσκολα τα λόγια που μπορούν να περιγράψουν έναν καταξιωμένο chef που συνέβαλε ενεργά και εκείνος ώστε να ανέβουν τα στάνταρτ της μαγειρικής μας τέχνης, μέσα από τους χώρους των ξενοδοχείων και όλων των αξιόλογων εστιατορίων μέσα στα οποία ξεκίνησε να δημιουργεί.

Από μικρός που ήρθε στην Αθήνα από το χωριό του τη Δάφνη Καλαβρύτων, μέχρι και την μέρα της συνταξιοδότησης του -πριν από αρκετά χρόνια, το πάθος και το μεράκι του για καλό φαγητό ήταν τόσο, που δεν τον άφησε να σταματήσει να δημιουργεί μέχρι και σήμερα.

.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΡΕΡΗ

Έχοντας ήδη κάνει τα πρώτα της βήματά στο χώρο της εστίασης, συνεχίζει έχοντας ώς μπούσουλα το μεράκι και την αγάπη της για το άψογο αποτέλεσμα!

Μια νοικοκυρά, όπως με είχε αποκαλέσει κάποτε ένας καταξιωμένος chef! Ξεκίνησα δίπλα στο Στέλιο ερασιτεχνικά και σιγά σιγά νιώθοντας ότι ο χώρος αυτός με έχει κερδίσει για τα καλά, χωρίς να το καταλάβω μπήκα και επαγγελματικά στην ομάδα του SV Catering – Απόπλους των γεύσεων.

Η δημιουργία και φαντασία είναι αυτή που με συνεπαίρνει μέσα στην κουζίνα. Και είναι η ομάδα μου της SVCatering που μου τροφοδοτεί αυτή τη δημιουργικότητα και με κάνει να νιώθω ότι ανήκω εκεί.

Κάθε εκδήλωση είναι μοναδική, όσο μοναδικό θεωρώ ότι πρέπει να είναι και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας σε αυτήν.
Και αυτό σαν στόχος αποτελεί για μένα την απόλυτη πρόκληση!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΡΕΡΗ

.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Άψογο σέρβις σε συνδιασμό με την παραδοσιακή Ελληνική έννοια της φιλοξενίας, συνθέτουν την προσωπικότητα του Γιώργου!

Πριν καλά καλά κάνω τα πρώτα μου βήματα θυμάμαι τον εαυτό μου να κρατάει ένα δίσκο σερβιρίσματος. Ήμουν από πολύ μικρός δίπλα στο πατέρα μου στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια στα οποία εργάζονταν. Ίσως να φταίει ότι εκεί γεννήθηκα -σε ένα ξενοδοχείο και γνώρισα ανθρώπους, πελάτες και προσωπικό μοναδικούς και καταξιωμένους.

Ίσως έτσι αποφάσισα και εγώ να ασχοληθώ επαγγελματικά με το σέρβις και της δημόσιες σχέσεις.

Τώρα, αρκετά χρόνια μετά και ως Μαίτρ της ομάδας του SV Catering – Ο Απόπλους των γεύσεων, θα φροντίσω ώστε η εκδήλωσή σας να είναι αντάξια των προσδοκιών σας!